Animatiefilmpje laten maken

Wil jij een animatiefilmpje laten maken? Dan helpen wij met onze animatiestudio jou graag verder. Als animatiebedrijf hebben wij meer dan 100 kwalitatief hoogstaande video’s geproduceerd met net zo veel tevreden opdrachtgevers.

Wanneer wij een samenwerking voor een videoproductie aangaan, zetten wij ons altijd voor de volle 100% in. Op de eerste plaats staat daarbij de tevredenheid van de opdrachtgever. Op de tweede plaats staat dat iedere animatiefilm die wij produceren een uithangbord moet zijn voor onze studio. Wij leven vóór en ván het maken van animatie video’s en doen ons vak altijd eer aan. Wij zijn apetrots en willen jou graag apetrots maken!

Bekijk onze animatiefilmpjes! Animatiefilm laten maken!

 

Hoe maken we het ultieme animatiefilmpje

Om tot het ultieme animatiefilmpje te komen, zul je goed moeten communiceren en goed moeten samenwerken. Door de jaren en projecten heen, hebben wij een enorme dosis aan creativiteit en ervaring op mogen doen. Dat is natuurlijk fijn voor jouw animatie. Echter, kunnen wij het nooit zonder jou.

Wij zijn expert in ons vakgebied én hebben veel kennis van een grote diversiteit aan vakgebieden. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben er wel eens een animatiefilm voor mogen maken. Die kennis nemen wij allemaal mee in onze rugzak.

Echter, ben jij de expert binnen jouw organisatie of vakgebied en zal jij ons van de nodige informatie voorzien. Wij kunnen het niet zonder jou. Natuurlijk ondersteunen wij hierbij door een goed gestructureerde briefing, waarin al jouw en al onze vragen worden beantwoord.

Meer over Fiks Film

Waarom Fiks Film voor jouw animatie?

Óf wij met onze Fiks Film animatiestudio jou het beste kunnen helpen met de productie mag je zelf bepalen. Wel kunnen we voor jou een aantal eigenschappen van onze studio op een rij zetten:

  • Je hebt direct contact met Nelis of Koen. De lijntjes zijn daardoor enorm kort en aanpassingen worden snel doorgevoerd. Ook is sparren gratis (en noodzakelijk).
  • Onze feedbackrondes zijn flexibel. Dat wilt zeggen dat er geen einddatum op zit of er achteraf een meerprijs in rekening gebracht zal worden. Wél bewaken we samen met jou de doorlooptijd van het proces, zodat het geen meerjarenproject wordt!

Meer eigenschappen van onze animatiestudio

  • Je krijgt te maken met academisch geschoolde ontwerpers. Het voordeel daarvan is dat wij snel inhoudelijk kunnen meedenken en complexe stof gemakkelijk in aantrekkelijke en heldere content veranderen. Nelis is politicoloog en design-artist en Koen is communicatiespecialist en Gedragswetenschapper.
  • Wij hebben ons erin getraind om animatiefilms in iedere mogelijke stijl te kunnen produceren. In de video hiernaast zie je in snel tempo een deel van ons werk voorbij komen.
  • En last but not least zijn wij een volledig duurzame animatiestudio. Wij investeren ieder jaar in het behoud van het oerwoud en minimaliseren daarmee onze carbon footprint.

Van schets tot illustratie en animatie

Onze animatiestudio zet zich graag in voor het produceren van jouw filmpje. Samen doorlopen we alle stappen. We beginnen met copywriting, gevold door de schetsfase, de illustratiefase, voice-over opname en animatiefase. Wij doen het zware werk, jij het leuke!

Ben je er niet zeker van of een animatiefilmpje bij jouw boodschap, doelgroep of organisatie past? Vraag het ons via ons contactformulier of bel ons direct (06-16695971). Wij beloven niet te bijten.

Ben je benieuwd wat een strakke animatieproductie kost? Ook dat kunnen wij je piekfijn uitleggen.

Van Nijmegen tot de Amsterdam

Wij zijn met onze studio gevestigd in het prachtige Nijmegen, maar reizen het hele land door om onze opdrachtgevers te bezoeken. Wij zijn regelmatig in de randstad te vinden en hebben ook opdrachtgevers in bijvoorbeeld Maastricht en Groningen. Voor zowel het grote als het kleine budget zetten wij ons voor de volle 100% in. Zo werken wij voor het Radboud UMC, VUmc Amsterdam, Gemeente Den Haag, Gemeente Nijmegen, Provincie Groningen, Rijkswaterstaat, Univé, Danone en tal van MKB’ers. Met trots en passie!

Onze animatiefilmpjes! Direct contact!