Animatie video Arnhem

Fiks Film is een animatiestudio gevestigd in de regio Arnhem-Nijmegen. Wij produceren animatie video’s voor verschillende opdrachtgevers in de gemeentes Arnhem en Nijmegen. Dat doen wij vanuit onze kennis en passie. Middels onze zeer beproefde werkwijze zorgen wij voor een leuk productieproces en krachtige, effectieve en heldere uitleganimaties, brandvideo’s en illustratief beeldmateriaal. Wij pendelen regelmatig heen en weer tussen Arnhem, Nijmegen en andere steden in Nederland om onze opdrachtgevers te bezoeken. Door ons diverse klantbestand en onze academische achtergrond kunnen we scherp meedenken op niveau. ‘Kan niet’ ligt op het kerkhof!

Kom in contact Bekijk onze animatie video’s

Arnhemse videoproducties

De regio Arnhem-Nijmegen is een zeer creatieve regio. Veel talent ontpopt zich vanuit de HAN (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) en Artez (de Arnhemse kunstschool). Opleidingen in de richting van beeldende kunsten en videoproductie dragen daar natuurlijk aan bij.

Nelis (mede-eigenaar van Fiks Film) heeft naast zijn opleiding in de Politicologie ook een opleiding genoten aan Artez. De verschillende achtergronden van de producenten bij Fiks Film (Psychologie, Politicologie, Product-design en Multi-media), dragen bij aan de grote diversiteit in stijlen in het portfolio. Wij staan voor maatwerk en uniciteit van video’s. Je bereikt een doelgroep tegenwoordig niet meer met ‘de standaard animatie’. Je moet opvallen door iedere keer weer vernieuwend te zijn.

Bekijk de verschillende animatie-stijlen

Voor het grote en kleine budget

Vanuit onze animatiestudio vinden wij het belangrijk dat goede animaties bereikbaar zijn voor het grote en kleine budget. De kosten van een uitleganimatie worden bepaald door de kwaliteit van een video. Desalniettemin kunnen we met veel creativiteit ook voor een beperkt budget al hele toffe video’s produceren. Vraag ons vooral naar de kostprijs. Wij zijn zeer flexibel en benaderbaar.

Contact Arnhem-Nijmegen

Illustratie-Arnhem