Animatie laten maken Arnhem

Wil jij een animatie video laten maken in Arnhem? Animatie video’s lijken wel dé nieuwe rage. Ze duiken overal op. Ook veel overheidsinstanties en bedrijven in Arnhem maken gretig gebruik van de effectieve communicatiemethode. En niet zonder reden. Of je nu een hele ingewikkelde boodschap hebt óf een hele droge; Een uitlegvideo zorgt ervoor dat jouw doelgroep begrijpt wat jij bedoelt. Bij het vinden van de juiste productiepartner is het belangrijk om je te focussen op een videoproductie van duurzame kwaliteit. Een video is tenslotte een uithangbord voor jouw organisatie.

Kom in contact Bekijk onze animatie video’s

Een videoproductie voor Arnhem

Goed dat je hebt besloten om een kijkje te nemen in de wereld van animatie video. Wij helpen je graag verder vanuit onze animatiestudio. Met Fiks Film zijn wij gespecialiseerd in animatieproducties. We doen dat met veel passie en kennis. Met al meer dan 100 animatiefilms op onze naam, weten wij feilloos de boodschap over te brengen naar de doelgroep. Als jouw doelgroep zich in Arnhem en omstreken bevindt, zal de animatieproductie ze zeker bekoren!

Stijl dance4life video 3

Arnhemse invloeden in jouw video

Als grafisch designers vinden wij het altijd leuk om wat lokale invloeden te laten doorschemeren in onze videoproducties. Zo kun je bijvoorbeeld graag willen dat de John Frostbrug terug te zien is in jouw video. Of kan het zijn dat je het Arnhems station wilt terug laten komen. Het voordeel van animatie is dat álles mogelijk is. Je kunt een aap op de Eusebiuskerk zetten of de Eusebiuskerk in Burgers’ Zoo. Je kunt het zo gek niet bedenken! Natuurlijk zijn dit excessen en zullen de invloeden over het algemeen geringer zijn. Bekijk vooral onze video’s ter inspiratie.

Werkwijze op maat

Onze werkwijze is volledig afgestemd op de wensen van onze partners en ten alle tijden flexibel. Er zijn natuurlijk bepaalde stappen die doorlopen móéten worden, zoals het script, storyboard, schetsen, stijl, voice-over… De flexibiliteit zit voornamelijk in het feedbackproces. Voor ons is het belangrijk dat de neuzen dezelfde kant opstaan. Daarom krijgt de opdrachtgever alle ruimte om zijn of haar ‘ei kwijt te kunnen’. Een goede samenwerking straalt af op een goede videoproductie.

Een videoproductie in Arnhem laten maken?

Wil jij een videoproductie of animatieproductie in Arnhem laten maken? Bel, mail, app of roep ons dan!

Kom in contact